Livrare si retur

Livrarea produselor

Livrarea se face in orice localitate din Romania, fara taxa de km suplimentari.

Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 260 lei este de 19.99 lei (TVA Inclus).

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Durata pentru livrarea a unei comenzi este de 1-3 zile lucratoare pentru produsele din stocul intern si 2-5 zile lucratoare pentru stocul extern.

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.


Returnarea produselor

Produsele trebuie sa nu prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, obligatoriu sa fie in perfecta stare.Acestea trebuie sa fie ambalate exact cum au fost livrate pentru a rezista la socurile provocate de catre curier.

Livrarea produselor returnate este achitata de cumparator.

Restituirea banilor se face in momentul in care produsele ajung la noi in starea in care au ajuns la cumparator. 

Pentru restituirea banilor este necesar sa completati formularul de retur, iar in rubrica Defecte sau Detalii sa introduceti datele contului bancar (cont iban) si numele titularului de cont. 

Contravaloare produselor returnate va fi transferata in contul bancar mentionat in formularul de retur, in maxim 30 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de retur. 

Rambursarea contravalorii produsului se va face numai in contul IBAN al clientului trimis prin fomularul de retur, la campul detalii. FORMULAR RETURNARI

NU ne asumam raspunderea pentru completarea gresita/eronata a datelor contului bancar unde vor fi virati banii. 

Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice/defecte ale produselor/lipsa produselor din comanda, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

RECLAMATIILE SAU PROBLEMELE DE ORICE FEL vor fi comunicate la adresa de email office@columnashop.ro, (in zilele aglomerate, consultantii nostri nu vor putea prelua toate apelurile telefonice)